Nu är jag helt klart med de ätbara julklapparna. Bara kvar att slå in allt som jag har pysslat med under veckan. Jag väljer gärna cellofanpåsar, så att man ser vad som väntar i påsen.
Chokladkakan inpackad och klar.
Denna tog mannen med sig som ge-bort present vid ett jul-knyt-kalas med jobbet.
Jag har gjort kanderade mandlar med chokladöverdrag. Mon Dieu vad gott!
Recept från Sèbastien Boudet kan du hitta här.
Svärmor har hjälpt mig skala drygt 4 kilo äpplen.
Tur att man har en svamptork.
Chokladpuckarna, något mer dekorerade än sist.
Arancini i småpåsar
Kanderade mandlar
Sèbastiens urgoda mandlar med chokladöverdrag.
Jag åt upp flera nävar medan jag packade, det går inte att hålla sig...
Torkade äppelskivor
Chokladpuckar
Julklappar och gå-bort presenter förberedda