Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
måndag 22 augusti 2016

Hemmagjort pålägg av fläskfilé

›
Eget pålägg kan man ju lätt göra av överbliven stek. Är man hjärtligt trött på pyttipanna, är det bara att skära upp resterna så tunt det ba...
söndag 7 augusti 2016

Hemmagjort starkvin – Vinbärsvin

›
I augusti 2015 satte jag igång ett vinbärsvin, som jag inte trodde att jag skulle lyckas med. Jag valde nämligen att vildjäsa vinet. Då jag ...
torsdag 28 juli 2016

Blåbärspannkakor

›
Amerikanska pannkakor är gudomligt goda och ännu godare med blåbär i. Har inga blåbär i någon skog i närheten funkar det utmärkt med f...
torsdag 7 juli 2016

Apelsinkotletter

›
Jag tänkte att jag skulle bjuda på en av familjens favoriträtter. Kotletter kan lätt bli torra om man översteker dem, därför bryner jag dem ...
tisdag 21 juni 2016

Smulpaj med rabarber - rabarberpaj

›
Ni anar inte hur många samtal jag fått den här månaden från nära och kära, som frågar "har du ett bra recept på rabarberpaj?" Mitt...
tisdag 10 maj 2016

Resa till Island - tips på vad du kan äta i Reykjavik

›
Gatukonst med mattema - svampar Nu var det ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg på bloggen. Jag tänkte bidra med ett lite längre såd...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.