Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
tisdag 21 juni 2016

Smulpaj med rabarber - rabarberpaj

›
Ni anar inte hur många samtal jag fått den här månaden från nära och kära, som frågar "har du ett bra recept på rabarberpaj?" Mitt...
tisdag 10 maj 2016

Resa till Island - tips på vad du kan äta i Reykjavik

›
Gatukonst med mattema - svampar Nu var det ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg på bloggen. Jag tänkte bidra med ett lite längre såd...
torsdag 14 april 2016

Kumminbullar - Gästrikland

›
Det är dags för en kortvisit i Gästrikland. De här enkla portionsbröden kommer från boken Landskapsbröd av Karl-Johan Börjesson. Man kan...
torsdag 7 april 2016

Jättendals limpa - Hälsingland

›
Här kommer Hälsinglands version på sirapslimpa. Receptet kommer från Sylvia Johansson (som även kallar limporna för Hedbergslimpa ) och ä...
torsdag 31 mars 2016

Kuvertbröd - Hälsingland

›
Mera bröd ur den svenska receptbanken. Dags för söta små kuvertbröd och när jag säger söta, så menar jag sockersöta. Receptet kommer från K...
torsdag 24 mars 2016

Glödhoppor - Hälsingland

›
Snabbt och kvickt har vi kommit till Hälsingland. Receptet kommer från boken Leva Livet Lill-Babs kokbok från 2003, av Barbro Svensson. I...
torsdag 17 mars 2016

Smolkaka - Medelpad

›
Här kommer sista receptet från Medelpad. Receptet publicerades i tidningen Hembygden 4/2010, som ges ut av Ångermanlands & Medelpads ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.