Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
tisdag 10 maj 2016

Resa till Island - tips på vad du kan äta i Reykjavik

›
Gatukonst med mattema - svampar Nu var det ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg på bloggen. Jag tänkte bidra med ett lite längre såd...
torsdag 14 april 2016

Kumminbullar - Gästrikland

›
Det är dags för en kortvisit i Gästrikland. De här enkla portionsbröden kommer från boken Landskapsbröd av Karl-Johan Börjesson. Man kan...
torsdag 7 april 2016

Jättendals limpa - Hälsingland

›
Här kommer Hälsinglands version på sirapslimpa. Receptet kommer från Sylvia Johansson (som även kallar limporna för Hedbergslimpa ) och ä...
torsdag 31 mars 2016

Kuvertbröd - Hälsingland

›
Mera bröd ur den svenska receptbanken. Dags för söta små kuvertbröd och när jag säger söta, så menar jag sockersöta. Receptet kommer från K...
torsdag 24 mars 2016

Glödhoppor - Hälsingland

›
Snabbt och kvickt har vi kommit till Hälsingland. Receptet kommer från boken Leva Livet Lill-Babs kokbok från 2003, av Barbro Svensson. I...
torsdag 17 mars 2016

Smolkaka - Medelpad

›
Här kommer sista receptet från Medelpad. Receptet publicerades i tidningen Hembygden 4/2010, som ges ut av Ångermanlands & Medelpads ...
torsdag 10 mars 2016

Jullas segkakor - Medelpad

›
Medelpad bjuder denna gången på något, som är väldigt likt hönökakor. Recept av Marianne Matsson från Borgsjöns Hembydsförening i västra ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.