Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
söndag 28 februari 2016

Mustigt rågbröd med valnötter

›
Ytterligare en variant på ett mustigt rågbröd, denna gången med valnötter i. Jag tycker att valnötterna ger brödet en mycket god smak. En sk...
torsdag 25 februari 2016

Lauras granola

›
Min äldsta dotter är något kinkig med granolan. Det får inte vara några russin i, inga andra torkade bär heller och ve och fasa för pumpafrö...
söndag 21 februari 2016

Citrusmarmelad med bergamott

›
Vid den här årstiden finns det gott om citrusfrukter och i år satsar jag på att göra några burkar marmelad. Oftast gör jag sylt, för jag f...
torsdag 18 februari 2016

Mustigt rågbröd med rågkross

›
Det här goda brödet har jag bakat regelbundet varje helg sedan jul. Min mage har krävt grovt och fiberrikt, efter all julmat. Två tunna skiv...
söndag 14 februari 2016

Messmörslimpa - Medelpad

›
Här kommer ett bröd med mycket smak. Receptet har jag hittat i boken Bröd från när & fjärran , som är skriven av Magnus Magnusson, ...
torsdag 11 februari 2016

Messmörbullar från Sättna - Medelpad

›
Ni som trott att jag helt glömt bort mitt projekt att baka mig igenom Sverige, kan vara lugna. Det är inte det att jag har glömt, jag har ...
söndag 7 februari 2016

Hemmagjord kefir

›
Jag älskar mejeriprodukter, så till den grad att jag blir orolig varje gång jag läser artiklar om hur "farligt" det är för vuxna a...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.