Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
onsdag 2 juli 2014

Rågbullar - Västerbotten

›
Det är dags för det sista receptet ur utskicket från Västerbottens läns hembygdsförening 1974. Dessa goda bullarna blev något av favoriter...
måndag 30 juni 2014

Rabarbertårta

›
Vi älskar rabarber i vår familj. Det är lite surt och lite sött och så fantastiskt gott. Men smulpaj tröttnar man på tydligen efter 5 omgå...
lördag 28 juni 2014

Hemmagjord halloumi

›
Jag har fullkomligt missat charmen med halloumi, som mina kollegor är så förtjusta i. I min mun smakar det smaklöst tuggummi, så jag har f...
torsdag 26 juni 2014

Grillad havskatt med dillpotatis och mangold

›
Havskatt äter man alltför sällan. Det är en köttig fisk, med god smak. Benen är centrerade mitt i kroppen, så har man folk vid bordet som hy...
tisdag 24 juni 2014

Hemmagjord Fläderblomssaft

›
Min bästa kollega kom över med en påse fläderbloms klasar häromdagen. Då jag tidigare aldrig provat göra egen fläderblomssaft letade vi ef...
söndag 22 juni 2014

Lignje na gradelama - Grillad bläckfisk

›
Här kommer ett lite grilltips. Att grilla bläckfisk kan vara en utmaning. Grillar man den för länge kan den bli som gummi. Pensla den ordent...
fredag 20 juni 2014

Hemmagjord Fläderchampagne

›
Ett mycket enkelt sätt att göra lyxigt bubbel på, med det man har hemma, om man har lite fläderblommor att tillgå. Receptet har jag hittat h...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.