Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
fredag 23 maj 2014

Pikkebröd - Västerbotten

›
Pikkebrödet baserar sig på samma deg som för Tjockkaken. Kakan är lite tunnare och pickades med en bröpikk och fick därför namnet Pikke...
torsdag 22 maj 2014

Tjockkaken - Västerbotten

›
Jag bakar vidare i Västerbotten och det är dags för lite grövre bröd. Låt dig inte förskräckas av att brödet enbart bakas på råg. Det här ...
onsdag 21 maj 2014

Hot n' spicy chipotle burger

›
I mitt förra inlägg fick ni recept på fantastiska Cemitas - hamburgerbröd . Idag får ni ett förslag att fylla bröden med. Hot n' spic...
tisdag 20 maj 2014

Cemitas

›
Dessa försvinnande goda sydamerikanska hamburgerbröd får ni inte missa. Hemma hos oss har de blivit en familjefavorit och vi fyller dem int...
måndag 19 maj 2014

Uštipci - Kroatiska plättar

›
Uštipci liknar mest plättar med socker på. Man gör en enkel pannkaksdeg och steker plättarna i något mer olja än vanliga pannkakor. Uštipci ...
söndag 18 maj 2014

Solrosbröd

›
Solrosfrön är väldigt goda och de blir ännu godare i bröd. Jag försöker alltid slitsa mig till en solros när jag skall dekorera bröden, men ...
lördag 17 maj 2014

Carpaccio di polpo - Bläckfiskcarpaccio

›
En riktigt imponerande rätt att bjuda på och faktiskt mycket lättare att göra än vad man kan tro. De här rätten fick även min svärmor att vå...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.