Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
söndag 16 februari 2014

Äppelbröd

›
De här små bröden är inte bara söta som äpplen, de är fantastiskt goda också. Har man överskott av äpplemos hemma är detta perfekta recept...
lördag 15 februari 2014

Sarme od kelja - Sarma med savoykål

›
Är man inte uppvuxen med att äta surkål, så kanske man inte uppskattar surkåls sarman . Denna varianten gjord på savoykål är minst lika god...
fredag 14 februari 2014

Dalmatinske fritule - dalmatiska frityrbollar

›
I Sverige äter vi semlor inför fastan. I Dalmatien äter man fritule. Fritule serveras till varje festligt tillfälle, särskilt till bröllop. ...
torsdag 13 februari 2014

Kokosbollar

›
Originalreceptet till de här fantastiskt goda kokosbollarna kommer från Sebastien Boudet. Min 8-åring gjorde dessa till en skolbasar och d...
onsdag 12 februari 2014

Dinstani kiseli kupus - Ångkokt surkål

›
Jag är en riktigt surkålsälskare och om det är något jag gör varje år så är det egen surkål . Det är otroligt nyttigt och passar till det me...
tisdag 11 februari 2014

Hemmagjorda Oreo cookies

›
De här små kakorna tog mig två satser innan jag lyckades få till den perfekta smeten. Naturligtvis har jag sneglat på amerikanska bloggar f...
måndag 10 februari 2014

Kroatisk levergulasch

›
Ni som älskar lever kommer tycka att den här rätten är fantastisk. Som student var det min favoriträtt i studentmatsalen och nu lagar jag de...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.