Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
tisdag 17 december 2013

Vörtbröd 2013

›
Jakten på det perfekta vörtbrödet har pågått sedan november. Kan ni tänka er vad det har bakats vört här i huset. Det var först när jag ju...
söndag 15 december 2013

Whiskey fudge

›
Många år har jag kämpat med att få till det perfekta whiskey fudge receptet och jämfört med något sanslöst gott jag åt i Skottland för en ma...
lördag 14 december 2013

Skotsk vanilj tablet - Scottish vanilla tablet

›
Scottish tablet är en fudge liknande godisbit. Skillnaden är att den är något grynigare i konsistensen. Scottish vanilla tablet - ca 50...
onsdag 11 december 2013

Saffransbullar - Lussebullar

›
Den här veckan har 8-åringen fått i hemläxa att baka, eller laga något hemma att bjuda familjen på. Vi passade på att göra Lussebullar, för ...
tisdag 10 december 2013

Mjölksyrade hela surkålshuvuden - Glave kiselog kupusa

›
Årets sista inläggning har tagits ur sin hink och det blev mycket lyckat. Hela surkålshuvuden används flitigt i det kroatiska köket för att ...
söndag 8 december 2013

Mjölksyrad riven surkål - Ribani kiseli kupus

›
Vinter är surkålstider och det har börjat bli dags att titta till min senaste inläggning. Av alla mjölksyrade inläggningar så är detta favor...
lördag 7 december 2013

Fransk grov senap

›
Förra året bjöd jag på en väldigt god  honungssenap . Denna julen blir det en stark och härlig fransk senap. Moutarde maison - ca ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.