Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
måndag 18 november 2013

Tomatsoppa från Adriatiska havet - Juha od pomidora

›
Nej, nu ljuger jag. Inte en endaste ingrediens kommer från Adriatiska havet, men det är så här man lagar soppan vid kusten, så därmed får de...
söndag 17 november 2013

Fisk- och skaldjursgratäng

›
Denna familjefavoriten har barnen efterfrågat i flera veckor. När jag serverar den blir det aldrig en smula över. Tunna fiskfiléer av plat...
lördag 16 november 2013

Ossobuco Milanese

›
Den här rätten ger rejält med kött och mört sådant. Att laga kött med ben på är förträffligt om man är ute efter mycket smak. Kalvlägg är ...
fredag 15 november 2013

Pussande smörbullar

›
Vi älskar bullar i vår familj och detta är nog favoriterna. Enkelt fylld med smör och socker, toppade med råsocker - helt fantastiska. Ame...
torsdag 14 november 2013

San Francisco Sourdough - Grahamsbröd

›
För att baka ett riktigt San Fransisco Sourdough behöver man naturligtvis surdeg med bakterier från San Fransisco. Men faktum är att det var...
onsdag 13 november 2013

Côte de porc aux pommes - Fläskkotletter med äpple

›
Det föll på 7-åringens lott att laga receptet ur Michel Olivers La Cuisine est un jeu d'enfants den här gången. Sist hon stekte skvät...
tisdag 12 november 2013

Coq au vin - Tupp i vin

›
Idag skall vi bjuda på en väldigt full tupp ur Michel Olivers La Cuisine est un jeu d'enfants . Den här gången lyckades jag inte få ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.