Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
lördag 22 juni 2013

Ruccola pesto

›
Det är inte för inte som ruccolan kallas för senapskål i Sverige. Den butiksköpta ruccolan har ingen smak värd namnet, men den hemmaodla...
fredag 21 juni 2013

Pesto tagliatelle med kyckling

›
Här har ni familjens egna favoriträtt. Går utmärkt att servera som ett vegetariskt alternativ utan kyckling, lägg istället i lite gröna böno...
torsdag 20 juni 2013

Hemmagjord pesto

›
 Jag och min man ägnade en hel sommar att prova köpe-pesto. Vi befann oss nämligen utomlands där det varken fanns basilika, eller pinjenöt...
onsdag 19 juni 2013

Hemmagjorda Ravioli med ricottafyllning

›
Min pastamaskin kan endast kavla smala längder, vilket innebär att kaveln kommer fram när jag skall göra ravioli. Det är lite pilligt, men m...
tisdag 18 juni 2013

Hemmagjord pastadeg

›
Att göra egen pastadeg är egentligen inte svårt. Det svåra är att känna sin deg och veta vad som är tillräckligt smidigt. Degen skall vara n...
måndag 17 juni 2013

Körsbärstarteletter

›
Äntligen är körsbären här! Den korta säsongen gör att jag varje år föräter mig på dem och det är väl först så här i juni som jag börjar bli ...
söndag 16 juni 2013

Pollo Diavola

›
Pollo Diavola, eller djävulskyckling, har fått sitt namn efter att den grillades på öppen eld, där elden fått slicka på kycklingen. Jag sa...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.