Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
tisdag 27 november 2012

Hemmagjord granola

›
Nybakad granola är det bästa mina ungar vet. De kastar sig på plåten så fort den kommer ur ugnen. Det bästa med hemmagjord granola är att ma...
måndag 26 november 2012

Skagenbakelse

›
Hemmagjord majonnäs , blir hemmagjord Skagenröra , som blir hemmagjord Skagebakelse. Dessa goda bakelser kan man förbereda i god tid i för...

Hemmagjord Skagenröra

›
Något man sällan gör hemma och oftare köper i matbutiken är Skagenröra . Läser man det finstilta på burkarna ångrar man nog ganska snab...
söndag 25 november 2012

Hemmagjord majonnäs

›
Att göra egen majonnäs är inte alls svårt. De majonnäserna som säljs i butik innehåller ofta många tillsatser och smakar inte så mycket...

Fiskbuljong

›
Släng aldrig fiskskrov, räk- eller kräftskal! Detta är grunden till de mest fantastiska fisksopporna och fisksåserna. Fiskbuljong - 1-...
lördag 24 november 2012

Filéa plattfisk

›
Till sushin i föregående inlägg använde jag rödspätta, som är en plattfisk. Plattfisk rensas lite annorlunda än andra fiskar av anatomis...

Hemmagjord sushi

›
6-åringen har beställt "chuchi", som hon kallar det och då är det bara att göra. Jag kör inte på något sätt strikt japanskt utan a...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.