Dalmatian Mom

En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.

▼
lördag 18 maj 2013

Kardemummaskorpor och en Kardemummaros med levain

›
När jag blir småsugen på kvällen efter något att äta, tycker jag om att ha sådana här små skorpor tillgängliga. Lite smör på, eller doppa i ...
fredag 17 maj 2013

Kanelbullar och Rosenflätor med levain

›
Jag bakar kanelbullar/kanelsnäckor, kardemummabullar, eller smörbullar en gång i månaden. Det är praktiskt att ha i frysen, för rätt vad det...
torsdag 16 maj 2013

Lasagne

›
En lasagne kräver ingen närmare presentation, men några av mina vänner har eftersökt "enklare" recept, "ja, som tex. lasagne...
onsdag 15 maj 2013

Havrerutor

›
Jag äter alltid frukost på jobbet medan jag jobbar vid datorn. Ett perfekt frukostbröd i portionsstorlek som inte smular över hela tangentbo...
tisdag 14 maj 2013

Solskensögon - mördegskakor med apelsinsylt

›
Mumsiga små kakor som jag har...hade i en burk i skåpet på jobbet. Jag fick ju sådana mängder apelsinsylt från det senaste koket, att jag...
måndag 13 maj 2013

Pljeskavice med riži biži

›
Pljeskavice är den kroatiska varianten på hamburgare (görs nog på hela balkan) och riži biži är helt enkelt ris med gröna ärtor. När jag v...
söndag 12 maj 2013

Laplanders - Lappländare

›
Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg i mitt projekt att baka mig igenom Sverige, så jag tyckte det var dags. Just som jag trodde at...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.