Dalmatian Mom
En gör det själv blogg om surdegsbakning, ystning, matlagning, chark och självhushållning.
(Flytta till ...)
Home
Bloggen
Om mig
Surdeg & Levain
Bröd Sverige
Hemmagjort
Mejeri
Kroatisk mat
▼
tisdag 25 december 2012
Ugnsbakad lammbog med örter och vitvin
›
Min man avskyr lamm. När vi för något år sedan besökte våra vänner i Huddinge, bjöd de på den här rätten och jag blängde surt på min man med...
Fylld ugnsbakad anka med mlinci
›
GOD JUL!!! 7-åringen har länge trånat efter anka med mlinci. "Mamma du lovar väl att det blir anka och mlinci", "jag dör...
måndag 24 december 2012
Julaftonsmaten
›
Mycket kretsar runt mat vid högtider. Maten förenar människorna vid bordet, förhöjer stämningen och sprider en känsla av belåtenhet. Så här ...
Caponata
›
Caponata är en siciliansk rätt och är det absolut godaste jag vet. Den kan ätas både som vegetarisk rätt eller som tillbehör till kött. Den...
Tapenade
›
Julaftonsfastans första måltid är frukosten. Idag blir det tapenade och sardiner på levainbröd. Vi dricker färspressad juice till maten och ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion